Hirdetés

Comic-Con 2016 - új klipeken a Suicide Squad!

|

A Comic-Con alkalmából Warner Bros. kiadott még egy csokorra való klipet a jövő csütörtökön érkező Suicide Squad, avagy Öngyilkos Osztag filmhez!

Hirdetés

Egyértelműen a San Diego-i Comic-Con (és annak történései) volt filmes körökben a legfelkapottabb téma az elmúlt napokban, s a megannyi nagyszerű bejelentés, meglepetés, s előzetes között is bizony ezúttal is a képregényfilmek taroltak.

Hirdetés

Hiába a miden eddiginél nagyszabásúbb Kong, a Guy Ritchie-féle extravagáns Artúr király, vagy akár a Legendás varázsállatok, a showt ezúttal is a Marvel és a DC filmes univerzumai lopták el. Utóbbinál egyértelműen Wonder Woman, s a világ leglazább szuperhősét, AquaDrogo-t is bemutató Igazság Ligája vitte el a prímet. De a gonosztevőket világmentő alakulatba verbuváló Öngyilkos Osztag is bizonyította, érdemes lesz beülni rá jövő csütörtöktől.

S ha az eddigi szuper stílusos poszterek, trailerek és karaktervideók nem lettek volna elegendőek, akkor most itt van nyolc darab új klip, hogy biztosan sikerüljön mindenkit meggyőzni, jó lesz ez!

Hogy tetszettek a videók? Várjátok már a filmet? Az Öngyilkos Osztag augusztus 4-én, azaz jövő csütörtökön robban be a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.