Hirdetés

Zack Snyder Az acélember nyitányához hasonlította új sci-fijét

|

Időközben pedig az is kiderült, hogy ki lesz a Rebel Moon főszereplője.

Hirdetés

Zack Snydernek idén eddig elég jó éve volt. A Snyder Cut mellett a Netflixen debütált A halottak hadserege minden képzeletet felülmúló sikere után a streamingplatform egy több évre szóló szerződést kötött az internet bizonyos berkeiben "látnoki erejűnek" is nevezett direktorral. Ennek a megállapodásnak az egyik gyümölcse többek között a részben Snyder által írt, de általa megrendezésre kerülő Rebel Moon (Lázadó hold), ami máris megtalálta a főszereplőjét Sofia Boutella színésznő személyében.

Hirdetés

Boutella első komolyabb szerepe még a 2014-es Kingsman: A titkos szolgálatban volt, amelyet aztán olyan jól és kevésbé jól sikerült mozik követtek, mint a Charlize Theron-féle Atomszőke, az HBO-n látható Ramin Bahrani dirigálta Fahrenheit 451 vagy a csúfosan sikerült Tom Cruise nevével fémjelzett A múmia reboot. 

Hogy pontosan mire számíthatunk majd az eredetileg egy később kukázásra kerülő Star Wars filmként megálmodott Rebel Moon-ban, arról Snyder nemrég a BroBible Post-Credit podcast vendégeként árult el néhány izgalmasnak hangzó részletet, ahol a készülő sci-fijének méreteit elsősorban Az acélember nyitányának kissé felturbózott változatához tudta hasonlítani.

"Az Acélember prológusában elég nagy arányban találunk science-fiction elemeket. Szóval valami hasonlóra készülünk a Rebel Moon kapcsán is, de akkora adagnyi szteroiddal felpumpálva, amekkorát csak képes vagyok összehozni. De hogy őszinte legyek, amiért igazán izgatott vagyok a projekt iránt, az nem más, minthogy ezzel a filmmel egy olyan hatalmas léptékkel bíró romantikus sci-fit hozunk tető alá, amit csak emberi mércével el lehet készíteni." 

Akik pedig esetleg aggódnának Snyder forgatókönyvírói képességei miatt, nekik talán megnyugtató (?) lehet a tudat, hogy a forgatókönyvet Snyderen kívül a 300-at társíróként jegyző Kurt Johnstad, valamint A holtak hadserege szövegkönyvébe is besegítő Shay Hatten együtt vetették papírra. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.