Hirdetés

Netflixen debütál Zack Snyder új sci-fije, a Rebel Moon

|

A halottak hadseregét követően ismét a streaminget választotta a megosztó rendező.

Hirdetés

Idén két filmet is láthattunk Zack Snydertől, de mind a Snyder Cut, mind A halottak hadserege hagytak némi kivetnivalót maguk után. Abban viszont megegyezhetünk, hogy bár a fogadtatás nem volt egyiknél sem egyöntetűen pozitív, különösen Az Igazság Ligája-rendezői vágat esetében az év egyik legnagyobb filmes eseményéről beszélhetünk. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Snyder újabb filmet készít a Netflixre, ezúttal egy sci-fi-kalandfilmet, a Rebel Moont (Lázadó Hold). 

Hirdetés

A történet egy galaxis peremén élő békés kolóniáról szól, melynek lakóit a kormányzó Balisarius zsarnoki uralma fenyegeti. Az ellenállást egy titokzatos nőre bízzák a "peremvidékiek", aki segítséget keres a környező bolygókról. 

Snyder társforgatókönyvíróként, producerként és rendezőként veszi ki a részét a projektből, de korábbi munkatársai a 300-ból és A halottak hadseregéből, Kurt Johnstad és Shay Hatten is a stábot erősítik. A direktor a következőt nyilatkozta a Rebel Moonról, akire a történet megírásakor állítólag Kurosawa és a Star Wars volt nagy hatással: 

Imádom a sci-fit és a nagyszabású kalandokat. Remélem, hogy olyan világa lesz, amiben bőven lehet építkezni. Az utóbbi két-három évet az univerzum kidolgozásával töltöttem. Minden sarkot ki kell színezni. Rengeteg tervet készítettem, sokat rajzoltam és azért műveltem ezt a termékeny talajt, hogy jól érzékelhető legyen. 

A producerek között lesz még Snyder felesége, Deborah Snyder, továbbá Wesley Coller, Eric Newman és Sarah Bowen is a projekt anyagi hátteréért felelnek. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.