Hirdetés

Előzménysorozatot kap a Zsivány Egyes

|

A Disney+ exkluzív szériája Diego Luna karakterére fókuszál majd.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Disney+ néven kell majd keresnünk a Miki egeres cég streaming szolgáltatását és valóban készül rá egy Loki sorozat Tom Hiddlestonnal, a vállalat elnöke, Bob Iger azt is bejelentette, hogy Star Wars fronton is beerősítenek egy vadonatúj szériával. 

Hirdetés

Legnagyobb meglepetésünkre egy előzménysorozatot kapunk a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történethez, amelyben a filmből megismert lázadó kém, Cassian Andor (Diego Luna) karaktere lesz a középpontban. Luna nagyon lelkesen viszonyul a sorozathoz, mivel elmondása szerint rengeteg kellemes emléke van a Zsivány Egyesen végzett közös munkáról és a közben kialakult kapcsolatokról is, éppen ezért biztos benne, hogy fantasztikus kaland áll előttünk és az új formátumnak köszönhetően még mélyebben kibonthatjuk a karakterét. 

Egyelőre nem tudni, hogy a birodalmi droidból szövetségessé átprogramozott K-2SO-t (Alan Tudyk szinkronjával) is láthatjuk-e Cassian Andor mellett majd, de balga lenne a Disney/Lucasfilm kihagyni őt. A sorozat forgatása jövőre kezdődhet, addig még Lunának be kell fejeznie egy másik projektet, a Narcos: Mexicót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.