Hirdetés

BRÉKING: Biztató és látványos az Igazság Ligája új trailere

|

A Warner Bros. ígéretéhez híven a New York Comic-Conra időzítette az Igazság Ligája film legújabb előzetesét, amely alapján joggal reménykedhetünk benne, hogy a Wonder Woman után újabb kiváló DC-szuperhősfilmre válthatunk majd jegyet.

Hirdetés

Az idei Comic-Conon mutatkozott be az Igazság Ligája mozi második előzetese, amely négy percben próbálta megindítani a nyálelválasztásunkat az ellenségen szörfölő Aquamannel, Flash laza humorszösszeneteivel és a főgonosz, Steppenwolf feltűnésével, azonban azóta eltelt pár hónap és rögtön itt a premier, így éppen ideje volt egy újabb izgalmas videónak. 

Hirdetés

A Warner Bros. most egy újabb Comic-Cont, a New Yorkit szemelte ki arra, hogy előrukkoljon az Igazság Ligája legújabb trailerével, amely éppen olyan mennyiségben és minőségben tartalmaz jeleneteket a filmből, hogy az ne menjen az élmény rovására, ugyanakkor megpróbálja megnyugtatni a rajongókat, hogy Batman szuperbandája nem a mellément Suicide Squadot és Batman Superman ellent fogja követni minőségben, hanem inkább a Wonder Womant. Az alábbi kedvcsinálóba így belepakoltak mindent, ami felkorbácsolhatja a kedélyeket, mi is most kezdtük csal el igazán várni a DC nagyszabású all-star gáláját. 

Az Igazság Ligája 2017. november 16-án érkezik meg a mozikba Zack Snyder rendezésében és Joss Whedon utómunkálataival, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Luis Lane), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amber Heard (Mera) és Jeremy Irons (Alfred). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.