Hirdetés

Máris megvolna az Igazság Ligája közönségkedvenc szereplője?

|

Aki ráadásul nem Batman. Még csak nem is Wonder Woman!

Hirdetés

Az őszi bemutatónaptár kétségtelenül legnagyobb kérdőjele mind a rajongók, mind a szakma szempontjából az Igazság Ligája. Tavasszal családi okok miatt otthagyta a rendezői széket Zach Snyder, így a helyére a forgatókönyvbe is besegítő Joss Whedon ugrott be, aki az utóforgatásokat nem csak levezényelte, hanem a filmet is alaposan átszabta, minek után egyes híresztelések szerint a Snyder féle verzió nyers vágása egyenesen nézhetetlenre sikerült. Nemrég megtörténtek az első tesztvetítések és a kiszivárgott vélemények alapján "okés" a film, ami nem feltétlenül bizalomgerjesztő, de olyan véleményt is lehetett hallani, miszerint a Batman Superman ellennel és az Öngyilkos Osztaggal ellentétben ez tetszett valakinek. Most pedig úgy fest már meg is találták a nézők az új kedvencüket.

Hirdetés

A DC Bővített Univerzuma felett bábáskodó Geoff Johns ugyanis elhintette, hogy a közönség egyöntetű kedvence nem más volt, mint az Ezra Miller alakította Flash. Ugyan a Warner a másfél hónap múlva esedékes premier miatt még embargó alatt tart minden reakciót és kritikát, ezekből - már csak marketing célzattal is - igyekszik csepegtetni ezt azt. Ezek alapján Miller figurája remekül rezonál Ben Affleck Batmanjével egyfajta mester-tanítvány viszonyt prezentálva a nézőknek és Flash légies könnyedsége tökéletesen ellensúlyozza Batman komorságát. Mindebből már kaphattunk némi ízelítőt a korábbi előzetesekben is és ezek szerint nem lőtték el mindet.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a Liga többi tagjával hogyan rezonál a Skarlát Gyorshajtó, de mindenesetre megnyugtató ilyen híreket olvasni, annak fényében különösen, hogy annak idején Miller a megválasztása kapcsán mennyi kritikát kapott és hányan akarták a CW sorozatból Grant Gustin változatát látni a filmben. (Az elmúlt évadok minőségbeli romlását figyelembe véve ez ma már közel sem lenne biztos.) Ezek után talán felgyorsul a régóta hányattatott sorsú Flash-mozifilm tetőaláhozása, amely rögtön az egyik legnagyobb történetet, a Flashpoint-Paradoxont fogja feldolgozni, viszont a rendező vadászat egyelőre továbbra is folyik. Az Igazság ligája November 16.-án debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.