Hirdetés

Comic-Con 2017 - itt az Igazság Ligája második előzetese

|

A Warner Bros. Pictures filmes panelján az ígéretekhez hűen megérkezett a DC várva várt szupercsapatának új kedvcsinálója.

Hirdetés

Eljött a San Diego Comic-Con legvártabb napja, amikor a Warner Bros. Pictures és a Marvel Studios egyaránt megtartja előadásait a rendezvény legnagyobb termében. Az előbbi stúdió panelja jelenleg is gőzerővel zajlik, és ahogyan arra számítani lehetett, megérkezett a novemberben debütáló Igazság Ligája második teljes értékű előzetese, ami természetesen sokkal többet mutat a korábbi kedvcsinálónál. Az izgalmas, négy percen át tartó képsorokat - melyben a főgonosz Steppenwolf is tiszteletét teszi - lejjebb görgetve nézhetitek meg.

Hirdetés

Az Igazság Ligája 2017. november 17-én mutatkozik be a mozikban Zack Snyder rendezésében, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Luis Lane), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amber Heard (Mera) és Jeremy Irons (Alfred). 

Végül pedig álljon itt a legendás művész, Alex Ross munkássága ihlette új poszter, amiről Superman még mindig kimaradt.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.