Hirdetés

Előzetest kapott a Yellowstone másik előzménysorozata, az 1923

|

Tovább bővül a Dutton-család világa.

Hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban, hogy mekkora népszerűségnek örvend még mindig Taylor Sheridan (SicarioA préri uraiWind River) modern western sorozata, a Yellowstone, hogy hamarosan már a második előzmény- és egyben spin-off sorozattal gazdagodik a világa. 

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb kábelsorozatához tavaly már bemutatásra került a kezdeti éveket bemutató 1883, most pedig érkezik az 1923 Harrison Ford és Helen Mirren főszereplésével, amihez most megkaptuk az első teljes előzetest.

Hirdetés

A történet szerint a Dutton család a sorban következő két generációját követhetjük majd figyelemmel,  akiknek a történelmi szárazság, a törvénytelenség és a szesztilalom, valamint a sorozatos marhalopások miatt kell küzdeniük túlélésért; mindezt az évtized végén berobbanó nagy gazdasági világválság felhője alatt.

A sorozat december 19-én debütál a Paramount+ kínálatában, ami ebből kifolyólag itthon valószínűleg a jövő tavasszal induló SkyShowtime streamingszolgáltató felületén lesz látható. További szerepekben pedig feltűnik még többek között Brandon Sklenar (The Offer, Westworld), Darren Mann (Sabrina hátborzongató kalandjai, Van Helsing), Michelle Randolph (Véres vakáció), Jerome Flynn (Trónok harca, Fekete tükör) és James Badge Dale (A tégla, Z világháború) is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.