Hirdetés

Ilyen filmekkel és sorozatokkal jöhet a SkyShowtime streaming szolgáltató

|

Rengeteg minden kiderült a hazánkba is hamarosan megérkező új streaming platformról.

Hirdetés

Immáron több mint egy éve annak, hogy kiderült, hogy a Universal stúdiót is birtokló Comcast a ViacomCBS-szel összefogva egy közös streamingplatformot hoz létre kizárólag az európai piacra SkyShowtime név alatt. A bejelentéskor megtudtuk, hogy a szolgáltató már 2022-ben megkezdi működését, ám az eltelt időszakban semmi infó nem érkezett a felőle, így kétségessé vált az ütemterv betartása. Nemrég azonban egy sajtóközleményben megkaptuk a fontosabb részleteket róla, amelyeket most össze is gyűjtöttünk nektek.

Hirdetés

A közlemény szerint a SkyShowtime szeptember 20-án indul útjára, elsőként Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, majd az év vége felé Hollandiában is elérhetővé válik. 2023 első negyedévében aztán Spanyolországban, Portugáliában, Andorrában, valamint a közép- és kelet-európai régióban - ide tartozik Magyarország mellett Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Koszovó, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia - is megkezdi működését.

A konkrét dátumokat és az árazást viszont még nem fedte fel a cég, ezeken a piacokon ezt majd az elkövetkező hónapokban jelentik be (habár a finnországi árból már lehet egy kicsit következtetni, ami 6,99 euró, ez átszámolva kb. 2800 forint lesz). A szolgáltatás az előfizetők számára a SkyShowtime alkalmazáson keresztül lesz elérhető Apple, tvOS és Android készülékeken, illetve a www.skyshowtime.com weboldalon, amely már működik is - igaz, egyelőre csak egy streaming soon felirat és a logó látható. 

És hogy mit kapunk majd ennyi pénzért? A teljesség igénye nélkül a Sky, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Peacock, a Paramount+, a SHOWTIME, a Paramount Pictures, a DreamWorks Animation és a Nickelodeon több mint 10.000 órányi tartalmát régi és új filmek, sorozatok, valamint természetesen vadonatúj címek formájában. Többek között olyan közelmúltbéli nagy produkciók is szerepelnek majd a kínálatban, mint a

Bár konkrét katalógust még nem kaptunk, érdemes megemlíteni, hogy a Universal és a Paramount olyan franchise-ok birtokosa, mint a Halálos iramban, a Transformers, a Mission: Impossible, az Indiana Jones, a Star Trek, vagy a Jurassic Park és Jurassic World. Vagyis ezekre is nyugodtan számítani lehet majd.

Sorozat fronton a Paramount+ zászlóshajói (a Halo, a Yellowstone, a The Offer és a Star Trek: Strange New Worlds) és a SHOWTIME legnagyobb címei (Yellowjackets, a Dexter: New Blood, a Super Pumped: The Battle for Uber és a First Lady) lesznek nézhetőek. Induláskor olyan tartalmak válnak azonnal elérhetővé, mint az American Gigolo, a The Rising, a The Fear Index, a The Midwich Cuckoos, vagy az Esküdt ellenségek 21. évada. A jövőben pedig itt debütál majd a Yellowstone 5. évada, a Yellowjackets 2. évada, a Pitch Perfect: Bumper in Berlin, a Vampire Academy, illetve a Let the Right One In is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.