Hirdetés

Emma Stone főszereplésével érkezik Yorgos Lanthimos új filmje, a Poor Things

|

Stone mellett Mark Ruffalo és Willem Dafoe is felbukkannak eme különös Frankenstein történetben.

Hirdetés

Yorgos Lanthimos jelenkorunk rendezőinek az a fenegyereke, aki egyszerre tudja megríkatni, majd megborzongatni a nézőket. A kedvenc, A homár, illetve az Egy szent szarvas meggyilkolása című alkotások direktora hamarosan a Poor Things projektcím alatt jelentkezik a soron következő darabjával, amihez az alábbi trailert villantották.

Ezúttal nincs Colin Farrell, viszont Emma Stone igen, akivel A kedvencben már együtt dolgoztak.

Hirdetés

Stone mellett Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, illetve Christopher Abbott is a stábot erősítik. A Poor Things a trailere alapján egy beazonosítatlan műfajú és hangulatú darab lesz, ami tökéletesen beleillik Lanthimos eddigi munkásságába. A felszínen egy Frankenstein történetet kapunk, ám Stone életre keltése csak a katalizátora lesz az élet értelmének megtalálásáért folytatott hosszú úton.

A Poor Things szeptember 8-án debütál a tengerentúli mozikban, nagy valószínűséggel hozzánk október 12-én fog megérkezni. Ti beültök majd rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.