Hirdetés

Megérkezett a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma első előzetese

|

Újabb rejtélyes ügyet göngyölít fel Benoit Blanc nyomozó.

Hirdetés

Rian Johnson nagysikerű krimije, a Tőrbe ejtve hamarosan folytatást kap, köszönhetően a Netflixnek, akik hatalmas összegért szerezték meg a film jogait még 2021-ben. Az üveghagyma alcímet kapó történet forgatása már véget ért, így időszerű volt, hogy mozgásban is megcsodálhassuk Blanc nyomozó legújabb kalandját (akit természetesen ismét Daniel Craig alakít). A mai naptól kezdve pedig erre végre lehetőségünk is nyílik, hiszen befutott az első előzetes hozzá.

Hirdetés

A történet szerint A techmilliárdos Miles Bron egy ünnepséget szervez a magánszigetén, ahova meghív egy sor furcsa és titokzatos barátot. Azonban nem telik el sok idő, mire valamelyikük holtan kerül elő, a társaság pedig a híres detektívet, Benoit Blancot hívja segítségül az ügy megoldására.

A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma december 23-án érkezik a Netflixre, a főbb szerepekben feltűnik még Edward Norton (A hihetetlen Hulk, Harcosok klubja), Dave Bautista (A galaxis őrzői, Dűne), Kate Hudson (Majdnem híres, Bolondok aranya), Ethan Hawke (Holdlovag, Mielőtt-filmek), Madelyn Cline (Kitörölt fiú, Stranger Things), Kathryn Hahn (WandaVízió, Rossz anyák), Leslie Odom Jr. (Gyilkosság az Orient expresszen, Hamilton) és Jessica Henwick (Szerelem és szörnyek, Vasököl) is. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.