Hirdetés

Kiderültek a piszkos anyagiak az óriási Tőrbe ejtve - Netflix üzlet kapcsán

|

"Az rengeteg mogyoró."

Hirdetés

Először mi is azt hittük, hogy csak a Tőrbe ejtve kreatív marketinges Twitter-fiókja játszik velünk április 1-jén, mikor a minap bejelentették azt a szabad szemmel is jól látható pénzmennyiséget, amit Rian Johnson leakaszt a Netflixről az épülő krimi franchise-ának jogaiért. Nos, időközben az is kiderült, hogyan is oszlik meg az a 469 millió dollár...

Hirdetés

Értesülések szerint az író-rendező Rian Johnson, Ram Bergman producer és Daniel Craig egyaránt 100-100 millió dollárral lesznek gazdagabbak, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb üzlete, gyakorlatilag Robert Downey Jr.-i magasságokról beszélünk, amit a színész a Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték filmekért zsebelhetett be.

Ami pedig a kreatív kontrollt illeti, a Netflix semmibe sem szólhat bele, teljes egészében Rian Johnsonra bízzák a két berendelt folytatás kreatív igazgatását. Két kitételük volt csupán: az egyik, hogy Craignek mindkét filmben szerepelnie kell majd, a másik pedig, hogy a folytatásoknak egyenként meg kell ugraniuk az első rész költségvetését (~40 millió $). Ezek a feltételek azért valószínűleg nem sok vizet zavarnak.

A The Hollywood Reporter friss hírei alapján Johnson és Bergman a pandémia kellős közepén nem látták túl rózsásan a mozi helyzetét, ami a közeljövőt illeti, úgyhogy elkezdtek házalni a folytatásokkal a streamingszolgáltatásóknál. A versenyből pedig mint azt már tudjuk, végül a Netflix emelkedett ki győztesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.