Hirdetés

Premierdátumot kapott a Tőrbe ejtve folytatása

|

Ezzel együtt pedig az első hivatalos fotót is megkaptuk róla.

Hirdetés

Hosszas várakozás után végre megtudtuk, mikor debütál Rian Johnson nagysikerű modernkori krimijének, a Tőrbe ejtvének a folytatása. A Netflix nemrég ugyanis bejelentette, hogy a régóta várt második rész, a Glass Onion: A Knives Out Mystery (hivatalos magyar cím még nincs), idén karácsonykor, pontosabban december 23-án debütál a streamingszolgáltató felületén. 

Hirdetés

A Netflix emellett közzétette az első hivatalos képet a filmből, melyen a főszereplőket - élükön a Benoit Blanc nyomozó szerepében visszatérő Daniel Craiggel - vehetjük szemügyre. Kiderült a történet szinopszisa is, amely végre kicsit többet elárul arról, hogy milyen kaland vár ránk ezúttal:

A techmilliárdos Miles Bron (Edward Norton) meghív egy sor furcsa és titokzatos barátot a magánszigetére ünnepelni. Azonban nem telik el sok idő, mire valamelyikük holtan kerül elő, a társaság pedig Benoit Blancot hívja segítségül az ügy megoldására.

A Tőrbe ejtve franchise-ra egy nagy licitháború végén csapott le a Netflix egy gigászi, 469 millió dolláros üzlet képében. Az egyezség egyetlen kikötése az volt, hogy Craignek szerepelnie kell a folytatásokban, és mindegyiknek legalább akkora költségvetéssel kell rendelkeznie, mint a 2019-es filmnek. A történetben Craigen és Nortonon kívül feltűnik még (a képen balról jobbra haladva) Madelyn Cline, Kathryn Hahn, Dave Bautista, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Kate Hudson és Janelle Monáe.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.