Hirdetés

Újabb előzetesen a Pókember: Irány a Pókverzum

|

Ha az év második felében még várnál Marvel-filmet, akkor ez legyen az!

Hirdetés

Igaz, nagyon nem is tud mást tenni az ember, hiszen következő hónapban itt van A Hangya és a Darázs, amivel a Marvel Studios fél év alatt letudja a 3 film/éves penzumot, a Fox átütemezésének hála pedig az X-Men: Dark Phoenix novemberről átköltözött jövő februárra, DC fronton pedig egyetlen Aquaman árválkodik, amelyből még egy képkockát sem láttunk, pedig lassan nem ártana. A Sony viszont még októberben neki áll bővíteni a saját Pókverzumát (miközben ugyebár a delikvenst kölcsönadta a Marvelnek), egyelőre Pókember nélkül és Tom Hardy Venomjára koncentrál, de az ünnepek alatt érkezik a nem is egy Hálószövőt a középpontba állitó Pókember: Irány a Pókverzum című animációsfilmjük, amihez befutott végre egy érdemi, történetmesélős előzetes.

Hirdetés

És ugyan ebben is lesz Peter Parker, a főszereplő ezúttal Miles Morales verziója lesz, de melléjük még becsatlakozik Spider-Gwen is és egy dimenziók (pardon: univerzumok) közti kalandnak néznek elébe ebben a sajátos eredettörténetben, amelyben Peter egyféle mentorként szolgál majd a képességeivel megbirkózni próbáló Miles-nak. Gonosz fronton pedig lesz Kingpin, avagy Aduász, avagy a Vezér, kinek melyik tetszik.

Utóbbit a korábbi Kardfog, Liev Schreiber szólaltatja meg, Spider-Gwen-t az akkortájt mozikban testi valójában Űrdongó oldalán is látható Hailee Steinfeild, May nénit Lily Tomlyn, Peter Parkert Jake Johnson, Miles Moralest pedig Shameik Moore. A film ötletgazái között a Solo éléről kirúgott rendezőpáros, Phil Lord és Chris Miller felel, mig a rendezésért Bob Persichetti-Peter Ramsey-Rodney Rothman triász, a bemutató pedig december 14-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.