Hirdetés

Bezsongasz tőle - Első traileren az Űrdongó

|

E.T. most nem telefonál haza.

Hirdetés

Nem véletlenül emlegetem a világtó ujjú telefonbetyárt, hiszen bő 10 éve, az első Transformersnek még volt egy ilyen beütése, hogy egy kamasz és földönkívülije összebarátkoznak, ami nem véletlen, hiszen Steven Spielberg foglalt helyet az executive producerek között. Aztán részről részre Michael Bay még ezeket az alapvetően bájos kis részeket 200 kiló TNT-vel robbantotta fel gyönyörűséges naplementékben úgy, hogy az utolsó két részre ezekből már tényleg semmi se maradjon. A legutolsó résznek ez nem csupán az előzőeket is megelőzően gyatrább kritikáin, hanem a bevételein is meglátszott, ezek után nem csoda, hogy a tervezett franchise darabjait a Paramount jegelte. Azonban akadt még egy legény - avagy Dongó - a gáton.

Hirdetés

Az Űrdongó ugyanis (mint ahogyan az a címéből is sejthető) az első - és nem kizárt, hogy az utolsó spin-off a szériának, valamint ezzel együtt az első olyan darabja, amit nem Michael Bay jegyez, hanem a kiváló Kubo és a varázshúrokat is jegyző Travis Knight. Ráadásul a film 1987-ben játszódik és egy sokkalta intimebb, kisebb léptékű mozi, amely ismét egy tinédzser, Charlie (Shia LeBouf helyett a lényegesen tehetségeebb Hailee Stainfeld) és a szótlan Autobot menekült, Űrdongó barátságát meséli el, aki itt még Chevrolet helyett a jól ismert Volkswagen Bogár formájában látható.

A filmben katonai oldalról John Cena lesz látható, szinkronhangok között pedig ott lesz Martin Short és Peter Cullen, utóbbi ezúttal is mint Optimus fővezér, habár mivel ő az első részben érkezett a Földre, ezért vélhetően visszaemlékezés formájában, vagy a felvezetéskor lesz hallható, amikor Űrdongó a bolygónkra kerül. A film kivételesen nem a nyáron érkezik, hanem a karácsonyi ünnepek alkalmával, december 21-én. Már csak a stáb és a koncepció miatt is kifejezetten bizalomgerjesztő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.