Hirdetés

Új előzetesen a Venom

|

Nem vennénk rá mérget, hogy jó lesz.

Hirdetés

A különálló Venom-film legelső előzetese az elmúlt időszak leginkább csalódást keltő trailere volt, Tom Hardy ide, közkedvelt anti-hős oda. Nem szeretünk negatívan hozzáállni egy-egy filmhez az előzetesei alapján, de az új trailer is csak annyi pozitívumot mondhat el magáról, hogy látványosabb, történetmesélősebb elődjénél. 

Hirdetés

Pedig Hardy-ból is többet láthatunk, a szimbiótából is és a Riz Ahmed (Éjjeli féreg, Aznap éjjel, Zsivány Egyes) alakította főgonoszból is. Viszont hiába mutatnak többet a Sony marketingesei - és őket ismerve az elkövetkezendő fél évben a premierig a fél filmet kiadják majd - hiába kapunk végre valamit az Eddie Brock-Venom féle tudathasadásos állapotból (ami már most több, mint amit a Pókember 3-ban Topher Grace-el műveltek), ez még egyelőre továbbra is nagyon kevés, de az eleddig az egyetlen érdemi produkciónak számító Zombielandet és a legfeljebb is csak korrekt Gengszterosztagot szállító Ruben Fleischertől nem is feltétlenül várunk többet.

Mindenesetre reméljük, hogy rácáfolnak a kétkedéseinkre és ha más nem, hát Mr. Hardy brillírozni fog a szerep(ek)ben, amire Venom bőségesen ad okot. A Venom október 5.-én támadja be a mozikat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.