Hirdetés

Ezért csúsztatták el a készülő X-Men filmeket

|

Tegnap kaptuk a szomorú hírt, hogy hónapokkal később kerül csak a mozikba az X-Men: Dark Phoenix és az Új mutánsok is, azonban mindkettőre nyomós indoka volt a kiadónak

Hirdetés

A 20th Century Fox a minap alaposan eltolta a Deadpool 2 utáni két X-Men film premierjét, így a Dark Phoenix végül csak 2019. február 14-én kerülhet a mozikba, míg az Új mutánsok 2019. augusztus 2-re csúszott. A legújabb információk szerint ezekre létezik egy logikus magyarázat. 

Hirdetés

A Collider értesülései alapján az X-Men: Dark Phoenix esetében az a helyzet, hogy voltak tesztvetítések, amikből a készítők leszűrhették, hogy mikből szeretett volna többet látni a közönség és mikből kevesebbet, majd - hasonlóan a többi nagy költségvetésű filmhez, mint például a Deadpool 2-höz - ezeket figyelembe véve utóforgatásokat rendeltek el. Csakhogy a produkció olyan színészeket sorakoztat fel többek között, mint Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy és Sophie Turner, egy ilyen csapatot pedig nem könnyű összerántani újra. Állítólag a színészek augusztus és szeptember környékén tudnak ismét összegyűlni, ami azt jelentette volna a film eredeti novemberi dátumához képest, hogy pár hónap lett volna csak a forgatásra és a vizuális effektekre. Ez pedig nyilvánvalóan közel sem elég, így a Fox úgy döntött, hogy 2019. februárjára tolja a premiert, így hagyva elég időt a stábnak, hogy kapkodás nélkül befejezhessenek mindent. 

Az Új mutánsok (The New Mutants) azonban már egy teljesen más tészta. Eredetileg 2018. áprilisában mutatkozott volna be, ám korábban 2019. februárjára tolták, mert a Fox a jelentések szerint még ijesztőbbre szerette volna a filmet. A Collider úgy tudja, hogy végül azért került át 2019. augusztusára a projekt, mert bár Josh Boone rendező már bemutatta a saját változatát, a Fox nem volt vele teljesen elégedett. Úgy hírlik, hogy a jelenetek több mint felét szeretnék újraforgatni, hozzáadva egy-két új karaktert, akik az egész film során szerepelnének. Ráadásul Boone-nak nézeteltérései támadtak a kiadóval a kívánt változtatások miatt. Reméljük, hogy nem egy katyvasz lesz a vége. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.