Hirdetés

A hetedik évadot követően véget ér A S.H.I.E.L.D. ügynökei

|

Sok-sok közös bevetés után elbúcsúzik A S.H.I.E.L.D. ügynökei, akiket jövőre láthatunk utoljára egy befejező évadban.

Hirdetés

A kezdetek alapján sokan kételkedtek benne, hogy ilyen hosszú időt megélhet a Marvel A S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozata. Köszönhetően a lelkes rajongóbázis kitartásának és az egyre érdekesebb történeteknek, valamint karakterutaknak, az ABC műsora képes volt hat évadon keresztül képernyőn maradni, amit jövőre egy hetedik és egyben utolsó szezon fog megkoronázni.

Hirdetés

Jeph Loeb, a Marvel TV elnöke így nyilatkozott az utolsó évadról:

"Amikor tisztában vagy vele, hogy ez lesz a vége, akkor hajlandó vagy nagyobb kockázatokat vállalni. Az életről és halálról szóló döntések véglegesek. Már nem kell azon agyalni, hogy miként lehetne semmissé tenni őket a következő évadban. A végső lezárás felé tart a történet."

A sorozat saját panelt kap majd a Comic-Conon, ahol Loeb mellett színpadra lépnek a sorozat sztárjai is, úgy mint Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley és Jeff Ward. A beszélgetés valószínűleg főként a végéhez közelítő hatodik évadról fog szólni, de óhatatlan, hogy a lezáró fejezet is szóba kerüljön. Loebtől elöljáróban annyit megtudtunk, hogy nem a csatorna kaszálta el a szériát, hanem a készítők látták úgy, elérkeztek a végső állomáshoz.

A jelenlegi szezonhoz hasonlóan a hetedik évad is csökkentett epizódszámmal készül, tehát összesen 13 részt kapunk még a S.H.I.E.L.D.-ből jövőre. Az már az aktuális évadból is kitűnik, hogy jót tett a sorozatnak a kevesebb epizód, hiszen így több pénz maradt arra, hogy még látványosabb legyen a kivitelezés, valamint a történet folyama is sokkal áramvonalasabb, nincsenek felesleges időhúzások. Pontos premierdátuma nincs még az utolsó évadnak, de valószínűleg az is valamikor késő tavasszal, kora nyáron fogja kezdetét venni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.