Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. ügynökei - berendelték a 7. évadot

|

Az ABC folytatja a Marvel ügynökeinek sorozatát.

Hirdetés

Még májusban írtuk, hogy noha az ABC megadta a lehetőséget a Marvel legrégebb óta futó sorozatának, hogy folytatódjon, azonban ezt csökkentett epizódszámmal, 2019 nyarán kapjuk csak meg, jóval a Bosszúállók 4 premierje után. Ettől a lépéstől azt remélik, hogy még inkább ki tudják szolgálni a rajongókat és remélhetőleg a sorozat élettartama is hosszabb lesz így, mintha a szezon közben futna tovább.

Hirdetés

És bár a S.H.I.E.L.D. ügynökei következő epizódjait csak a jövő nyáron tűzi műsorára az ABC, a csatorna nem teketóriázott, máris berendelte a széria 7. évadát. Erről egyelőre annyi információval rendelkezünk a Deadline-nak köszönhetően, hogy a közelgő 6. szezonhoz hasonlóan 13 részes félévad lesz, így a készítők epizódonként nagyobb költségvetéssel számolhatnak. Ez a hír valószínűleg azt jelenti, hogy a rajongóknak még 2020-ban sem kell elbúcsúzniuk a sorozattól. 

Van azonban egy aggasztó részlet is. A visszatérő stábban szerepel Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley és Jeff Ward is, a S.H.I.E.L.D. ügynökei legfontosabb tagja, Clark Gregg viszont nem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.