Hirdetés

Berendelték az Archer 11. évadát, de van egy még jobb hírünk!

|

Végre megtörténik az, amelyre minden Archer rajongó várt egy ideje.

Hirdetés

Aki a spoilerek nélküli hírre kíváncsi, azoknak eláruljuk, hogy a Comic-Con alkalmával az FX bejelentette, hogy berendelték az Archer 11. szezonját, amely az FXX-en fog debütálni, várhatóan valamikor 2020-ban. A hír további részét viszont csakis az olvassa el, aki naprakész a sorozattal kapcsolatban. 

Hirdetés

A széria executive producere, Casey Willis elárulta, hogy a jelenleg futó tizedik évad, az Archer:1999 után nem fog újabb fiktív sztori következni, hanem visszatérnek oda, mielőtt Archer fantáziálni kezdett volna. A tizenegyedik évadban ugyanis kedvenc titkos ügynökünk fel fog kelni a kómából és visszatér abba a kémvilágba, amely az elmúlt három évben nélküle is zajlott tovább (tehát abban az időben, amíg a Dreamland, a Danger Island és az 1999 zajlott Archer magatehetetlenül feküdt, az idő azonban nem állt meg a többiek számára).

Ami pedig a 11. felvonást illeti, a készítők annyit elárultak róla, hogy meg fog látszódni Archeren, hogy három évig kómában feküdt, lesz például egy sétabotja, de nem a hagyományos verzió, mivel Krieger feltuningolta mindenfajta kütyüvel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.