Hirdetés

Comic-Con 2016 - Dormammu a Doktor Strange-ben?

|

Érdekességek láttak napvilágot a Hasbro játékgyártónak köszönhetően.

Hirdetés

A Marvel legfőbb varázslója, Doktor Strange San Diegóban landolt... akciófigura formájában. Természetesen a november 3-án érkező mozifilm címszereplőjét alakító Benedict Cumberbatch sem hagyja ki az eseményt a Marvel Studios magyar idő szerint vasárnap hajnalban lezajló paneljén - ahol a Doktor Strange mellett A galaxis őrzői 2 stábja is jelen lesz, hogy képviseljék az érkező filmeket - de a Hasbro leleplezte Marvel Legends játéksorozatuk legújabb darabjait, amelynek a filmes Stephen Strange is része lesz. 

Hirdetés

Az új akciófigurák között szerepel Doktor Strange, valamint a misztikus Brother Voodoo az utóbbi Defenders képregényben való megjelenéseik alapján, ám van legalább kettő filmes játék is - Cumberbatch Strange-je, valamint Chiwetel Ejiofor, mint Mordo Báró. Ami még figyelemre méltó, az a Dormammu figura. Tudjuk, hogy a mozifilmben Mads Mikkelsen játssza Kaecilius-t, a főellenséget, de a rajongók még mindig reménykednek abban, hogy a másik dimenzióból jött démon a nagy vásznon is megmutatja tüzes arcát. Mint kiderült a Marvel Legendstől, Dormammu nem a filmes szett része, bár elég érdekes, hogy pont most gyártották le, amikor a mozi figuráit is. Nézzétek meg őket egy fényképgalériában: 

A Scott Derrickson rendezte film Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Michael Stuhlbarg (Nicodemus West) és Tilda Swinton (Ősi Egy) főszereplésével november 3-án debütál a hazai mozikban. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.