Hirdetés

Comic-Con 2016 - a Thor: Ragnarok minden eddiginél veszélyesebb ellenfelet vonultat fel

|

Természetesen a Thor: Ragnarokról is szó esett a Marvel Studios panelján, most pedig összeszedtük a legfrissebb információkat.

Hirdetés

Habár keveset tudhattunk meg a Marvel Studios Comic-Con panelján a jövő novemberben érkező Thor: Ragnarokról, az a kevés elképesztően fontos a történet szempontjából - ugyanis lehullott a lepel egy új, óriási hatalommal bíró ellenfélről, aki bizony a képregényekben is fontos szerepet játszik a skandináv világvégében. 

Hirdetés

Most forgatjuk a Thor: Ragnarokot. Itt van velünk Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba és persze Jeff Goldblum. Itt van Tessa Thompson, aki Valkűr karakterét kelti életre. Mark Ruffalo két szerepet is játszik. Karl Urban Skurge-t, a Hóhért alakítja. És egyetlen alkalommal sem tudom elhinni, amikor ezt kimondom, de Cate Blanchett játssza Helát.

Mondta a Marvel Studos elnöke, Kevin Feige, miközben felvonultak a színpadra az említett szereplők. Sajnos a Ragnarok számára nem jutott túl sok idő abban az egy órában: először leadtak egy kis paródiafilmet arról, hogy mégis mit csinálhatott Thor a Polgárháború ideje alatt - igen, sajnos még ezt sem tették közzé online -, majd váratlanul az első rövid ízelítő is látható volt a jelenlévők legnagyobb örömére. 

Betekintés a forgatás első napjaiból.Thornak sebek vannak az arcán, Loki pedig új kosztümöt kapott. Egy rajzot is láthatunk a végtelen kövekről. Egy újdonsült trónterem. ÉS GLADIÁTOR HULK! Hela! Hulk SURTUR ELLEN!

Ebből a leírásból rögtön megtudtunk egy igencsak fontos dolgot, méghozzá azt, hogy Hela és a Hóhér mellett Surturral, a tűz démonnal is szembe kell néznie kedvenceinknek, aki bizony egy elképesztően veszedelmes ellenfél. Az eseményen jelenlévő négyezer rajongó egyszerre sikoltott fel a teaser utolsó jelenetsorán, ahol Hulk ordítva, őrült magasságokban ugrál, harcra készen. Ahogy a kamera elkezd menni lefelé, körülötte minden lángokban áll - és ez az a pillanat, amikor ráébredsz, hogy az egy arc, és az a bizonyos arc Hulknál is hangosabb ordítást hallat. Ez Surtur, a tűz démon Muspelheimből.

A Marvel képregények lapjain ez a karakter idősebb és hatalmasabb, mint Odin, ezért legyőzése, vagyis inkább féken tartása kemény feladat - Surtur túl erős ahhoz, hogy bárki képes legyen végleg végezni vele. Birodalmát teljesen tűz borítja, és kulcsfontosságú szerepet játszik a skandináv apokalipszisban. A Ragnarökben az a rendeltetése, hogy elpusztítsa Asgardot az Alkony kard használatával, ami egy városok megsemmísítésére képes, általa kovácsolt mágikus penge. 

A Thor: Ragnarok Taika Waititi ("Hétköznapi vámpírok", "Hunt for the Wilderpeople") rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével.

Írta: Marvel Magyorország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.