Hirdetés

Comic-Con 2017 - ezekkel készül a Marvel, a Warner Bros. és a Netflix

|

Nem gyenge felhozatallal képviselteti magát a 2017-es San Diegó-i Comic-Conon a Warner Bros., de a Marvel sem panaszkodhat, hiszen minden sorozatot magával visz, ami aktuális. A tévés frontot erősíti még a Netflix is, ők szintén nagy durranásokra készülnek.

Hirdetés

Közeleg a geekek karácsonya, a legfőbb nyári Comic-Con, amelyre minden évben sok bejelentéssel és még több látnivalóval készülnek a legnagyobb kiadók. Korábban már kiderült, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik sajnos kihagyja az eseményt, viszont az alábbiakban ismertetjük azt a televíziós kínálatot, amivel a Warner Bros., a Marvel Television és a Netflix az expóra készül. Öveket bekapcsolni!

Hirdetés

Marvel Television

A S.H.I.E.L.D. ügynökei ugyan most kimarad, viszont ott lesz a Légió a 2. évad ízelítőjével, a Marvel's Inhumans egy exkluzív felvétellel, a The Gifted című X-Men sorozat is megmutatja magát és nem maradhat ki a Marvel's The Defenders sem: Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter és Finn Jones (valamint néhány vendégsztár) közösen hozzák meg majd a kedvünket a mini-Bosszúállók szériához. Ahogyan tavaly, úgy idén is hoz magával valamit a Marvel Animation, most a Marvel's Spider-Man animációs sorozat lesz a szenzáció, de biztosan készülnek még valami turpissággal. 

Warner Bros. Television

Mielőtt belecsapnánk a lecsóba és rátérnénk az újoncokra, még jobbnak látjuk felsorolni azokat, amik már visszatérő vendégek: a Comic-Con paneljeinek listáját bővíti majd A visszatérők (The 100), az Agymenők (The Big Bang Theory), A zöld íjász (Arrow), A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow), a Flash - A Villám (The Flash), a Gotham, az iZombie, a Lucifer, A sötétség kora (The Originals), a Riverdale, a Supergirl, az Odaát (Supernatural) és a People on Earth is, természetesen mindegyik széria kapcsán ott lesznek a főszereplők is (így például Stephen Amell, Brandon Routh, Grant Gustin, Ben McKenzie, Tom Ellis és Melissa Benoist is). Az újoncok között kiemelt helyen szerepel a Krypton és a DC's Black Lightning, amikből exkluzív videókra lehet számítani, de itt vetítik le az új thriller, a Deception pilotját is. A zsebben ott van még Teen Titans Go! is, teljes az öröm.

Netflix

Július 20. és 23. között a legnépszerűbb streaming szolgáltató, a Netflix is kiteríti a lapjait, amely ebben az esetben elsőként a David Ayer által rendezett, Will Smith és Joel Edgerton főszereplésével készült Bright című filmet jelenti, várhatóan belenézhetünk majd kicsit a fantasy-sci-fibe. Sokat várunk az élőszereplős Death Note adaptáció részvételétől is, egy videónál kevesebbel nem érjük be. Ahogy a Marvelnél, úgy a Netflixnél is szerepel a Marvel's The Defenders (elvégre közös projektről van szó), mindazonáltal minket jobban izgat az, hogy július 20-án egy "közelgő film titkos vetítését" tervezi a vállalat exkluzívan a látogatók számára. Persze ahogy szóba kerül a Stranger Things 2. évada, már el is fogunk felejteni minden mást. Nézzétek meg a kapcsolódó kedvcsinálókat: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.