Hirdetés

Comic-Con 2017 - a Star Wars: Az utolsó Jedik nem lesz jelen

|

Meglepő fejlemény az év képregényes eseményéről.

Hirdetés

Bizonyára sok rajongó várta a Lucasfilm jól megszokott jelenlétét az idén július 19-23 között megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon, ami minden film- és képregényrajongó legfontosabb ünnepe az évben. Idén úgy fest, nem lesz teljes az élmény, ugyanis habár lesz szó az év végén érkező legújabb Star Wars fejezetről, de saját előadást nem kap a film.

Hirdetés

"A jelenlétünk az SDCC 2017-en a konferencia emeletén lévő standunkra koncentrálódik, így ebben az évben nem lesz sajtótájékoztató vagy interjú lehetőség."

Nyilatkozták a Lucasfilmtől, a kijelentés pedig nem csak a Star Wars: Az utolsó Jedikre, de a 2018 májusában érkező cím nélküli Han Solo spin-offra is vonatkozik. Azonban meglehet, hogy nincs okunk szomorkodni emiatt: A Disney egy héttel a San Diego Comic-Con előtt rendezi meg saját rendezvényét, a D23 Expót Anaheim-ben, amiből a Star Wars is jelentős részét veszi ki, ráadásul egy vadonatúj előzetes premierjére is nagy eséllyel sor kerül. Érthető döntés lenne a stúdió részéről, ha ezen az expón rukkolna elő az egyik, ha nem a legnagyobb címével. 

Bizonyára hamarosan többet tudunk meg, amikor a Disney bejelenti, hogy pontosan mivel készül a közelgő rendezvényekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.