Hirdetés

Comic-Con 2017 - nem akármilyen nevekkel bővült A Hangya és Darázs stábja

|

Izgalmas új karaktereket és még annál is remekebb színészeket jelentettek be a Hangya folytatásához.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con Marvel Studios panelján alig sikerült feldolgoznunk a Marvel Kapitány-film kapcsán tett izgalmas bejelentéseket, amikor Kevin Feige már le is rántotta a leplet A Hangya folytatásának, a 2018 nyarán debütáló Hangya és Darázs című film új szereplőiről, köztük a színészek és karakterek szempontjából is egyaránt izgalmas nevekkel.

Hirdetés

Az új stábtagok közül talán a leglényegesebb név Michelle Pfeiffer. Az egykori Macskanő nem mást fog játszani a jövő nyáron érkező filmben, mint Janet van Dyne-t, az első Darázst, aki egyúttal Hank Pym (Michael Douglas) felesége, és Hope van Dyne (Evangeline Lilly) édesanyja. Az első részből tudhatjuk, hogy Janet egy Hank-kel közös akcióban elveszett a mikroverzumban, azonban most úgy tűnik, a folytatásban mégis látni fogjuk majd őt valamilyen formában.

Az "Aljas nyolcas" és a "Django elszabadul" című filmekből ismerős Walton Goggins Sonny Burch-öt fogja alakítani, aki a Cross Technologies vezetője. A vállalat ugyebár A Hangya főgonosza, Darren Cross volt cége. Burch a képregényekben egyúttal szoros kapcsolatot ápol még Obadiah Stane-nel, aki az első Vasember-film Jeff Bridges által játszott gonosztevője volt.

Rajtuk kívül a produkcióban megjelenik még Lawrence Fishburn Dr. Bill Foster, azaz Góliát szerepében. Ahogy a neve is jól jelzi, a karakter képes saját magát megnövelni, hasonlóan ahhoz, ahogy Scott Lang tette az Amerika Kapitány: Polgárháborúban. A képregényekben ő egy ragyogó biokémikus, aki Hank Pym-mel dolgozott, mielőtt szuperhőssé vált.

Kisebb szerepekben felbukkan még Randall Park ("Az interjú"), mint Jimmy Woo, egy a képregényekben a S.H.I.E.L.D.-del kapcsolatba hozható karakter, valamint Hannah John-Kamen ("Ready Player One", "Tomb Raider"), a Szellem nevű gonosztevő/antihős szerepében, aki a képregényekben eredetileg egy Vasember ellenfél, és férfi.

A folytatás rendezéséért az első részt is elkövető Peyton Reed felel. Főszerepekben tehát Paul Rudd (Hangya), Evangeline Lilly (Darázs), Michael Douglas (Hank Pym), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne), Michael Peña (Luis), Hannah John-Kamen (Szellem), Walton Goggins (Sonny Burch) és Randall Park (Jimmy Woo).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.