Hirdetés

Comic-Con 2017 - jön az Iron Fist 2. évada

|

A várva várt Defenders sorozat panelján megerősítést nyert, miszerint Vasököl is megkapja a maga folytatását.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon lezajlott a Defenders sorozat panelja, amely először fogja egyesíteni a Marvel Television olyan közkedvelt utcaszintű szuperhőseit, mint Fenegyerek, Jessica Jones, Luke Cage és Vasököl. Az előadás során bejelentették, hogy utóbbi is megkapja a maga második szezonját, melyben Colleen Wing (Jessica Henwick) a New York-i rendőrség nyomozójával, Misty Knight-tal (Simone Missick) fog összeállni, aki Luke Cage saját sorozatában debütált. A két karakter a Marvel képregényekben a Daughters of the Dragon nevű párost alkotja.

Hirdetés

A sorozat főszerepét a Trónok harca egykori sztárja, Finn Jones játssza. Danny Rand a multimilliárdos Rand Vállalatok örököse, aki hosszú éveken át K'un-Lun titokzatos városában tanult, távol otthonától. Edzésének eredményeként megválasztották a Vasököl néven ismert élő fegyvernek, mely lehetővé teszi számára, hogy chi energiáját az öklébe irányítsa.

Jones és Henwick mellett az első évadban központi szerepet játszott Rosario Dawson, aki Claire Temple nővérként minden korábbi Marvel/Netflix szériában tiszteletét tette, a gárdát pedig Jessica Stroup, Tom Pelphrey, David Wenham és Wai Ching Ho erősítették továbbá. Missick felbukkanását leszámítva egyelőre semmit nem tudunk a második szezonról, leszámítva, hogy máris belevágtak a munkálatokba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.