Hirdetés

Comic-Con 2017 - befutott a Superman előzménysorozat, a Krypton teasere

|

Ízelítővel gazdagodott az Acélember szülőhazáját bemutató Syfy széria, a Krypton.

Hirdetés

Noha korábban láthattunk már egy kiszivárgott előzetest a Kryptonról, azt azóta a Syfy mindenhonnan leszedette, így be kell érnünk egy jóval rövidebb, de hivatalos teaserrel. 

Hirdetés

A Krypton történetében két generációval járunk azelőtt, hogy megsemmisült volna Superman otthona, ezáltal főhősünk nem az Acélember vagy az édesapja, Jor-El, hanem a nagyapja, Seyg-El (Cameron Cuffe), aki azért küzd, hogy visszaállítsa a kiközösített és megszégyenített családjának hírnevét, valamint megmentse bolygóját a káoszba fulladástól. A Seyg-El név egyébként egyszerre főhajtás a Superman társalkotója, Jerry Siegel előtt, valamint utalás John Byrne 1987-es miniszériájára, a "The World of Kryptonra". A széria executive producere David S. Goyer (aki a pilotot is megírta Ian Goldberggel együttműködve), a showrunner pedig Damian Kindler (Az Álmosvölgy legendája, Csillagkapu). A pilotot Colm McCarthy (Kiéhezettek, Outcast) rendezte. Íme az ízelítő: 

A Krypton premierje 2018-ban várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.