Hirdetés

Comic-Con 2017 - a Smallville főszereplője csatlakozott a Lucifer 3. évadához

|

Nem akárkivel bővül a Lucifer következő szezonjának szereplőgárdája, hiszen maga Superman bukkan fel majd, ráadásul a címszereplő legnagyobb vetélytársává válik.

Hirdetés

Sok nézővel madarat lehetett fogatni, mikor a FOX bejelentette februárban, hogy a második felvonás végeztével sem kell búcsút mondaniuk kedvenc ördögüknek, ugyanis berendelték a Lucifer 3. évadát, amelyben persze új arcok is felbukkannak majd. 

Hirdetés

Most a Comic-Con alkalmából kiderítette a Variety, hogy ilyen friss hús lesz a Smallville sorozatban tíz évadon keresztül Supermant/Clark Kentet alakító Tom Welling is. Welling egy tökéletes rendőrhadnagy, Marcus Pierce szerepét ölti magára, akit sokban hasonlít Luciferhez (Tom Ellis): sármos és karizmatikus, így amikor ráhajt Chloe-ra (Lauren German), akkor Luciferből előbújik az ördög. Kíváncsian várjuk a beszélgetéseiket. 

Ti követitek még a Lucifert? Hogy tetszik a második szezon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.