Hirdetés

Comic-Con 2017 - nézd meg a Ready Player One első trailerét

|

Steven Spielberg és Ernest Cline, a Ready Player One regény szerzője birtokba vették a San Diegó-i Comic-Con színpadát, hogy megmutassák a világnak a filmváltozat első előzetesét.

Hirdetés

Ismeritek a Ready Player One-t? A történet szerint - mely Ernest Cline azonos című, világhírű regényét veszi alapul - az Oasis teljesen megfertőzte az emberek mindennapjait, hiszen minden szabad percét ott tölti mindenki a való világ helyett, hogy megtalálhassa a játék főnyereményét. Főszereplőnk, Wade Watts élete pedig akkor kerül veszélybe, amikor elsőként kerül közelebb a kincs megtalálásához. Olyan ez az egész, mintha a geekek mennyországa lenne, rengeteg utalással mindenre, amitől egy jó ízlésű fiatalnak megindul a nyálelválasztása: filmekre, videojátékokra, könyvekre, zenékre. Kell ennél több?

Hirdetés

A rendezői feladatokat Steven Spielberg látta el, aki a Comic-Conos panelen többek között azzal szórakoztatta a közönséget, hogy mikor megtudta, miről szól a Ready Player One, akkor elgondolkozott rajta, hogy talán a producereknek egy fiatalabb rendező után kellene nézniük. Napjaink egyik legnagyszerűbb rendezője azonban kitartott elképzelései mellett, amelyekbe most ti is bepillantást nyerhettek a legelső, meglehetősen stílusos trailerrel: 

A Ready Player One a tervek szerint 2018. március 30-án kerül majd a mozikba a főszerepben Tye Sheridannal (X-Men: Apokalipszis, Sötét helyek, Az élet fája, Joe), de mellette felbukkan még T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Mark Rylance, Simon Pegg és Olivia Cooke is. Nektek bejön?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.