Hirdetés

Comic-Con 2017 - ütős második előzetesen a The Gifted

|

Új kedvcsinálót kapott a következő X-Men sorozat, ami egyre és egyre ígéretesebb, minél többet látunk belőle.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con második napján ismét televíziós fronton képviselteti magát a Marvel, mielőtt holnap elárasztanának miket mindenféle jósággal az izgatottan várt filmes panelről. A kritikusok és rajongók által egyaránt elismert Légió ugyebár megkapta a második évados berendelését, így ezen felbuzdulva a FOX és a Marvel Television egy újabb közös projektbe vágott, ezúttal másféle vizekre evezve. A The Gifted című X-Men sorozat eddig is ígéretes darabnak tűnt, de a második előzetes garantáltan meggyőz erről, amit a Marvel Magyarország jóvoltából rögtön magyar feliratos verzióban leshettek meg lejjebb görgetve.

Hirdetés

A sorozat egy olyan külvárosi házaspár történetét meséli el, kiknek átlagos életét erősen megrázza a felfedezés, hogy gyermekük mutánsképességek birtokosa. Az ellenséges kormány miatt kénytelenek menekülni, melynek következtében egy földalatti mutáns hálózathoz csatlakozva csak a harc az egyetlen reményük a túlélésre.

A The Gifted 2017. október 2-án startol el a FOX műsorán, főbb szerepekben Stephen Moyer, Amy Acker, Sean Teale, Jamie Chung, Coby Bell, Emma Dumont, Blair Redford, John Proudstar, Natalie Alyn Lind és Percy Hynes White.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.