Hirdetés

Comic-Con 2017 - traileren Seth MacFarlane sci-fi paródiája, a The Orville

|

A Family Guy atyja a Star Treknek és a műfaj más híres sorozatainak állít görbe tükröt a The Orville című sci-fi-komédiájával, amelyben csupa ismerős arccal vette körbe magát.

Hirdetés

A FOX még májusban tette közzé a The Orville legelső előzetesét, amely bepillantást engedett nekünk az Emmy-díjas producer és író, Seth MacFarlane (Family Guy, Ted) vadonatúj sorozatába, egy sci-fi paródiába, amelynek a főszerepét magára osztotta. 

Hirdetés

Mint kiderült, a The Orville története 400 évvel a jövőben játszódik és az Orville névre keresztelt űrhajó legénységének kalandjait követhetjük majd nyomon, amint felfedezik a világűrt. Seth MacFarlane vígjátékszériájában rengeteg ismert sorozatszereplő kapott helyet, ha megnézitek a Comic-Con 2017 alkalmából kiadott trailert, biztosan rácsodálkoztok majd számos ismerős arcra. A pilotot Jon Favreau (A Vasember, A dzsungel könyve) rendezte, a premier szeptember 10-én várható a FOX-on. Nagyjából ilyesmi stílusra kell számítani: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.