Hirdetés

Comic-Con 2018 - trailert kapott a Family Guy 17. évada

|

A Family Guy következő szezonjának fókuszában Donald Trump és a kamu hírek lesznek, valamint Seth MacFarlane-ék leróják tiszteletüket Adam West előtt is.

Hirdetés

Nem csupán Seth MacFarlane sci-fi sorozata, az Orville folytatódik, de a régóta futó polgárpukkasztó animációs sorozat, a Family Guy is megkapta a berendelést, így hamarosan már a 17. szezonnal szórakoztathat minket a Griffin-család. 

Hirdetés

Az új epizódok nem fogják kímélni az Amerikai Egyesült Államok meglehetősen vitatott elnökét, Donald Trumpot, valamint nagy hangsúlyt fektetnek a futótűzként terjedő hamis hírekre is. Rich Appel és Alec Sulkin sohwunnerek elmondása szerint egy külön epizódban a 2017-ben elhunyt Adam West előtt is tisztelegni fognak, méghozzá azzal, hogy átnevezik a James Woods Általános Iskolát Adam Westre, illetve ugyanebben az epizódban Quagmire és Brian indulnak a polgármester-választáson. Nézzétek meg a 17. évad ízelítőjét:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.