Hirdetés

Comic-Con 2018 - hangulatos traileren az Orville 2. évada

|

A nagy sikerre való tekintettel folytatódik Seth MacFarlane sci-fi sorozata, az Orville, a Comic-Con alkalmából pedig megkaptuk a 2. évad első előzetesét.

Hirdetés

Ha valakinek esetleg nem jött be a Star Trek: Discovery, akkor sem kellett csüggednie, hiszen ott volt az Orville, amely olyan érzetet kelt, mintha egy Star Trek szatíra lenne és egyaránt megtalálhatóak benne ugyanúgy a komikus elemek és a komoly témák is. Nem véletlen az, hogy az első évad jól teljesített a FOX-on, éppen ezért a csatorna berendelte a folytatást is. 

Hirdetés

Az Orville második szezonja csak december 30-án tér vissza a tengerentúlon, viszont az alábbi kedvcsinálónak köszönhetően már most kapunk belőle közel három és fél percnyi ízelítőt, hőseink - Ed (Seth MacFarlane), Kelly (Adrianne Palicki), Dr. Finn (Penny Johnson Jerald), Gordon (Scott Grimes), Bortus (Peter Macon), Alara (Halston Sage), John (J. Lee), Isaac (Mark Jackson) - pedig ezúttal is rengeteg mindenen mennek keresztül. Nézzétek csak: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.