Hirdetés

Comic-Con 2018 - a The Flash színészeivel erősít az új Jay és Néma Bob film

|

Kevin Smith új részleteket osztott meg a Jay és Néma Bob Rebootról a Comic-Conon, amely valójában nem reboot lesz, csupán Hollywoodot gúnyolja ki az újrázások miatt.

Hirdetés

Kevin Smith valószínűleg a szívbajt hozta a rajongókra, mikor azt az alcímet adta a Jay és Néma Bob visszavág folytatásának, hogy "Reboot", de ne aggódjon senki, a két kokókalmár következő kalandja nem egy újraindítás lesz, hanem pontosan Hollywood rebootlázát figurázza ki a már jól ismert, szókimondó karaktereket segítségül hívva. Legutóbbi cikkünkben összeszedtünk mindent, amit tudni lehetett a Jay és Néma Bob Rebootról, viszont most új részleteket kaptunk. 

Hirdetés

A San Diegó-i Comic-Con egyik paneljén Kevin Smith elárulta, hogy a Jay és Néma Bob Rebootot a terveik szerint novemberben kezdik el forgatni, a sztori pedig az lesz, hogy a két címszereplő, Jay (Jason Mewes) és Néma Bob (Smith) rájönnek, hogy a róluk készült filmet (Bunkóman és Gyökér) rebootolni akarják, ezért újra átszelik az országot, hogy megakadályozzák a forgatást. Csakúgy, mint korábban.

Smith egyúttal azt is megerősítette, hogy a rajongók hasonló cameo-áradatra számíthatnak, mint az előző film esetében, ennek kapcsán pedig bejelentette, hogy a Flash - A Villám sorozat három színésze, Grant Gustin, Carlos Valdes és Tom Cavanagh is fel fognak bukkanni az új részben. A rendező három részt is leforgatott a The CW sorozatából, így jó kapcsolatot ápol a szereplőkkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.