Hirdetés

Jay és Néma Bob Reboot - minden, amit jelenleg tudunk a filmről

|

Jay megformálója, Jason Mewes és Dante alakítója, Brian O'Halloran is elejtett néhány részletet a következő Jay és Néma Bob filmről, így többek között okosabbak lettünk a címmel és a visszatérő arcokkal kapcsolatban is. Figyelem! 18+-os tartalom!

Hirdetés

Ezek átvágtak minket a palánkon - gondolhatná Kevin Smith életművének rajongója, mikor meglátja a Jay és Néma Bob nevek után a reboot címet, pedig a két kokókalmár következő kalandjában nem vadonatúj arcok tolják majd a laza dumát, csupán kedvenceink figurázzák ki Hollywood rebootmániáját a tőlük megszokott stílusban. Smith szavai szerint a Miramax benne van a projektben, így már alig várjuk, hogy láthassuk ezt az önreflexív szatírát, amint gúnyt űz a futószalagon szállított remake-ekből és rebootokból. De mit tudunk jelenleg a projektről azon kívül, hogy készül?

Hirdetés

A 2001-es Jay és Néma Bob visszavág folytatását ősszel kezdik el forgatni és remélhetőleg termeli majd a zsíros zsebbélelő zsetont az utóbbi években nem éppen brillírozó rendezőnek, aki megint mindent meg fog majd mozgatni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb cameót kapjuk a filmben. Így biztosra vehetjük, hogy Mark Hamill karaktere, Dákónvágó is fel fog bukkanni (és új értelmet fog nyerni korábbi legendás mondata, a "ne g*cizz a Jedi mesterrel, fiam!), erre Smith ígéretet is tett Twitteren: 

Hamillen kívül biztosan szerepet kap még a Shop-stop filmek egyik főszereplője, Brian O'Halloran, aki maga erősítette meg ezt, hozzátéve, hogy nem csupán Dante Hicks-ként láthatjuk őt viszont, de több olyan figura bőrébe is belebújik majd, akiket Kevin Smith más rendezéseiben láthattunk (például a Dogmában, a Képtelen képregényben vagy éppen a Shop-show-ban) - pedig mint tudjuk, neki ott sem kellene lennie. Brian mesélt arról is a Wizard World Chicago eseményen, hogy mik a jelenlegi terveik:

Miután a logisztikát és a forgatókönyvet is kipipáltuk, reméljük, hogy novemberben el tudjuk kezdeni a forgatást, a megjelenést pedig jövő nyárra tervezzük. 

Persze a mű sava-borsát nem a vendégszereplők, hanem a címszereplők adják, a Jay-t megformáló Jason Mewes visszatérése pedig olyan biztos, mint az út íratlan szabálya. A CSIKLÓ vezér ugyanis már átrágta magát a szkripten és ódákat zengett róla a ComicBook.com-nak adott rövid nyilatkozatában: 

Olvastam a forgatókönyvet. Lenyűgöző és szuper intelligens. Jay & Silent Bob Reboot a film címe, mert Jay és Bob viccet csinálnak a rebootokból. Mókás, mert egy csomóan azt kérdezik tőlem, hogy 'de ugye a reboot ellenére ti játsszátok a karaktereket?'" Ez nem egy reboot, csupán Kevin Smith nevezte el így, mert kifigurázza a rebotookat. A forgatókönyv nagyszerű és nagyon vicces. 

Minket felcsigáztak a "f*sza-laza cici-strici muffmágus" szavai és biztosak vagyunk benne, hogyha megérkezik a Jay és Néma Bob Reboot, Speier Dávid ismét emlékezetes szövegekkel bombázza majd az érzékszerveinket. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.