Hirdetés

Comic-Con 2018 - ütős gonosszal erősít a Krypton 2. évada

|

Nem akármilyen karakterrel erősít a Krypton sorozat folytatása.

Hirdetés

Az HBO-n és az HBO GO-n láthattuk a Syfy egyik nagy dobását, a Superman előzménysorozatot, a Krypton ugyanis a legendás karakter szülőbolygójának pusztulása előtt játszódik és az Acélember nagyapjának, Seg-Elnek az életét követte nyomon, amint tetteivel megpróbálja visszaállítani az El-ház becsületét, megmenteni a szeretteit és megvédeni az örökségét. 

Hirdetés

A Krypton a második évadával folytatódik, ennek kapcsán pedig a Syfy a széria Comic-Conos paneljén bejelentette, hogy a DC Comics brutális és halhatatlan fejvadásza/antihőse lesz a Krypton 2019-ben érkező új szezonjának főgonosza. A castingot azonban még nem leplezték le, mivel folyamatban van. 

Lobóról egyébként már jó ideje össze szeretne hozni egy filmet a Warner Bros., mivel ezzel akar válaszolni a 20th Century Fox Deadpool franchise-ára. Jason Fuchs (Wonder Woman), a projekt írója korábban arra utalgatott, hogy az adaptáció a Lobo: Portrait of a Bastich kollekcióból merít ihletet, amely a 90-es években futó, két közkedvelt Lobo miniszériát takar, a The Last Czarniant és a Lobo's Backet. Február óta nem hallottunk róla, szóval lassan ideje lenne egy helyzetjelentésnek, főleg a Krypton fényében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.