Hirdetés

A Transformers filmek rendezője készítheti el a Lobo filmet

|

Ez lehet a Warner Bros. válasza a 20th Century Fox Deadpool franchise-ára.

Hirdetés

Még 2016-ban érkezett róla hír, hogy a DC Comics brutális és halhatatlan fejvadászának/antihősének önálló filmje olyan sztorik alapján készül, amiket imádnak a rajongók: Jason Fuchs (Wonder Woman) forgatókönyvíró akkor arra utalgatott, hogy a Lobo: Portrait of a Bastich kollekcióból merít ihletet, amely a 90-es években futó, két közkedvelt Lobo miniszériát takar, a The Last Czarnian-t és a Lobo's Back-et. A projekttel évek óta próbálkoznak, eközben beszélték már rendezőnek Guy Ritchie-t és Brad Peyton-t is, míg a főszerepre Dwayne Johnson is szóba került, csakhogy időközben ő már aláírt Black Adam karakterére. 

Hirdetés

A The Wrap most úgy értesült róla, hogy a Warner Bros. és a DC Entertainment a Transformers franchise atyját és a filmbéli robbantgatások koronázatlan királyát, Michael Bay-t szemelték ki a Lobo élére. Információik szerint Bay már találkozott is Fuchsszal, akinek adott néhány ötletet a szkript újraírására. A tervek szerint ha kész van, megmutatják Bay-nek és ha az rábólint, akkor zöld utat kaphat a film. 

Lobo állítólag a Warner Bros. válasza lehet a Deadpool elképesztő sikerére: mindkét karakter szabadszájú, halhatatlan, brutális erejű antihős, akik előszeretettel törik át a negyedik falat. Viszont - és ezt már mi tesszük hozzá - ha a Deadpool kihívójának szánják, felejtsék el a PG-13-as besorolást, Lobo ugyanis R-nél kevesebbel nem éri be. Mi meg pláne nem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.