Hirdetés

Comic-Con 2018 - az új Zöld Lámpás film különbözni fog a régitől

|

A DC képregényírója egy interjúban elmesélte, hogy más lesz az új Green Lantern Corps film, és nem csak a főhősváltoztatáson fog ez érződni.

Hirdetés

A 2011-es Zöld Lámpást már olyannyira hivatalosan is az utóbbi évek legrosszabb képregényfeldolgozásának tekintik, hogy a DC paródiarajzfilmsorozatának filmváltozatában is viccelődnek vele, Ryan Reynolds pedig a Deadpool filmjeiben poénkodik azzal, mekkora hiba volt bevállalni azt a filmet.

Hirdetés

Viszont a Warner Bros. stúdiónál már tervben van egy új Zöld Lámpás film, a Green Lantern Corps leforgatása, ami remélhetőleg kiküszöböli majd az előd hibáit. A DC egyik kreatív elméje, Geoff Johns, aki a film forgatókönyvéjért is felel majd, így nyilatkozott az amerikai IGN magazinnak:

Amellett, hogy John Stewart lesz a főszereplő Hal Jordan helyett, ez egy teljes újragondolás, ahogy azt a Green Lantern: Rebirth képregény esetében is tettem. Remélhetőleg egy olyan forgatókönyvet sikerül letennem az asztalra, amit a Warner és a DC egyaránt szeret és meg is akarják majd valósítani.

Majd hozzáfűzte, hogy akik olvasták az ő Green Lantern képregényeit, azok körülbelül tudhatják, hogy mire számítsanak. Az eddigi tervek szerint a Green Lantern Corps 2020. július 24-én debütál majd az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.