Hirdetés

Megvan, hogy ki lehet a Green Lantern Corps. rendezője

|

A Mission: Impossible - Titkos nemzet és a Jack Reacher rendezője, valamint A holnap határa írója kerülhet a Green Lantern Corps. mozi élére.

Hirdetés

Noha idén csak az Aquaman premierjére számíthatunk, azt követően azért belehúz a DC-Warner duó, ugyanis már tudjuk, hogy a következő címek a Shazam!, a Wonder Woman 2, a Suicide Squad 2 és a Flashpoint lesznek, de persze rengeteg más tervük is van, amelyekből a következő években film születhet. Ilyen a már régóta pletykált Green Lantern Corps. is, amellyel egy januári interjú alapján egyelőre az író, David S. Goyer sem tudja pontosan, hogy mi a helyzet (vagy nem árulja el), de korábban Tyrese Gibson kampányolt John Stewart szerepéért és már tárgyalt is a stúdióval róla. 

Hirdetés

Egy ideig úgy volt, hogy A majmok bolygója: Lázadást készítő Rupert Wyatt ülhet a rendezői székbe, majd maga Goyer is szóba került (belegondolni is szörnyű), most pedig a That Hashtag Show meg nem erősített információi szerint a kiadónak új kiszemeltje van: állítólag a legújabb Tom Cruise mozit, a Mission: Impossible - Utóhatást is jegyző Christopher McQuarrie-t szeretnék megnyerni a Green Lantern Corps. élére. McQuarrie eddig csak saját forgatókönyvből dolgozott, így ha elvállalja a felkérést, valószínűleg vagy teljesen újraírja Goyer szkriptjét vagy alaposan kipofozza.

A Warner Bros. korábban úgy jellemezte az új Zöld Lámpás filmet, mintha egy Halálos fegyver lenne az űrben, amely felvonultat két lámpást is: Hal Jordant és John Stewartot. Ha McQuarrie képbe kerül, akkor számítanunk kell arra is, hogy Tom Cruise is csatlakozhat a projekthez, hiszen a stúdió korai kívánságlistáján is szerepelt a neve Jake Gyllenhaal és Bradley Cooper mellett. Persze ez jelenleg nem több spekulációnál. Ti örülnétek ennek a felállásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.