Hirdetés

Comic-Con 2018 - a Marvel sorozatos front történései

|

Hírek és előzetesek a Marvel sorozataihoz.

Hirdetés

Az idei San Diego Comic-Con lezárultával még a Marvel sorozatok kapcsán van némi törleszteni valónk számotokra, így most egy cikkben olvashattok olyan címek, mint a The Gifted - Kiválasztottak, A S.H.I.E.L.D. ügynökei, a Cloak and Dagger, valamint a Légió soron következő évadainak fejleményeiről (az Iron Fist kapcsán külön írtunk itt). 

Hirdetés

A Marvel és a 20th Century Fox televíziós részlegei két évvel ezelőtt összefogtak, hogy közösen elhozzanak a televíziók képernyőjére néhány mutánsközpontú szériát. Az első sorozatuk a cseppet sem hétköznapinak számító Légió volt, amit stílusából adódóan máig csak egy szűk, azonban kitartó tábor követ, amely épp elégnek bizonyult ahhoz az FX-nek, hogy a második után egy harmadik évadot is berendeljen. A folytatás változatlanul Dan Stevens főszereplésével 2019 első felében tér vissza. 

Szeptember 25-től folytatódnak a Mutánshálózat kalandjai a The Gifted második szezonjában, amelyről a Comic-Con panelen kiderült, hogy a Morlockokat is bemutatja. Ők a képregényekben egy a külvilágtól távol, a csatornarendszerben élő mutánsközösség. A Morlockok lesznek az egyik olyan társaság a Hálózat, a Pokoltűz Klub és a Purifiers szekta mellett, akiknek a szemén keresztül fogja prezentálni a sorozat, milyen következményekkel jár másnak lenni, illetve a szóban forgó csoportok közti konfliktusoknak is nagy szerep jut. Az új epizódokhoz egy előzetessel is kedveskedtek a készítők:

Tekintettel arra, hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökei összesen tizenhárom epizódot taglaló hatodik évadát a szokásos őszi szezon helyett csak jövő nyáron kezdik sugározni az ABC műsorán, és a forgatások épp egy hete vették kezdetüket, a stáb még nem tudott sok mindennel előállni a rendezvényen. Amit megtudtunk, hogy az új évad első részét Clark Gregg (Coulson ügynök) fogja dirigálni, valamint állandó szereplővé léptették elő a közönség kedvenccé vált Jeff Wardot, aki Fitz és Jemma jövőből jött unokáját kelti életre. 

Ami a Cloak and Daggert illeti, a Freeform sorozata olyan stabil nézettségi számokat produkál, hogy - habár még az elsőből is vissza van két epizód - máris berendelték a második évadát, amit a Conon jelentettek be a jelenlévő színészek. A következő szezon jövő tavasszal, hasonlóan tíz résszel debütál.

Hogy végezetül a rajzfilmek megszállottai se maradjanak csemege nélkül, a Bosszúállók újra együtt című sorozat Black Panther's Quest alcímet viselő soron következő ötödik évada szeptember 23-án indul a Disney XD műsorán. Nagy szerephez jut benne Wakanda történelme, így például a Fekete Párducok korábbi inkarnációval is megismerkedhetünk, míg a jelenben hőseinknek a csupa gonosztevőből álló Árnyak Tanácsával kell szembenéznie. Bár nem derült ki, hogy mely karaktereket fogják megszólaltatni, de idén Stan Lee és Mark Hamill is hallható lesz az epizódokban - mondjuk Lee esetében nem fogunk meglepődni, ha szokásához hűen önmagának tolmácsolja majd a hangját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.