Hirdetés

Comic-Con 2018 - traileren az új Tini Nindzsa Teknőcök sorozat

|

A Nickelodeon vadonatúj Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozata már egy újfajta irányvonalat képvisel, így a harcos tekik sem teljesen olyanok, mint ahogyan azt várnánk.

Hirdetés

Miközben a Paramount Pictures a Tini Nindzsa Teknőcök 3 filmet készíti elő, a Nickelodeon egy új Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozaton dolgozott, amely a Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles hallgat és egy modernebb stílusban közelíti meg gyermekkorunk kedvenceit. Emiatt van az, hogy a karakterek elütnek attól, amit a rajongók megszokhattak az évek során: Raffaello például nagydarab, kőkemény és a csapat vezetője, Leonardo egy kis mitugrász hozzá képest és April O'Neill egy afro-amerikai kislány képében jelenik meg. 

Hirdetés

A tősgyökeres rajongók ki is akadtak az új változtatásokon, de majd az idő eldönti, hogy milyen sikere lesz az új, 26 epizódosra tervezett animációs szériának. Mindenesetre a Nickelodeon most egy új kedvcsinálóval készült a Comic-Con kapcsán, hogy bebizonyítsa, a már új generációt megszólító Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles nem fog csalódást okozni. 

Az új Tini Nindzsa Teknőcök sorozat szeptember 17-én debütál a csatornán. Nektek mi a véleményetek róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.