Hirdetés

Mégis elkészülhet a Tini Nindzsa Teknőcök 3

|

Azt hittük, hogy nem lesz több teknőckaland, de a Paramount Pictures másképp gondolta.

Hirdetés

A legutóbbi, 2016-os Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című részt azóta is próbáljuk elfelejteni, de nem csak nekünk okozott fájdalmat, hiszen a bevételi sikertelensége miatt akkortájt a producerek is eléggé szkeptikusan tekintettek a franchise jövőjére, noha nem zárták ki annak a lehetőségét, hogy bővüljön a széria egy újabb epizóddal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy így is lesz. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Paramount Pictures felbérelte a Szaftos szavak és a Space Jam 2 íróját, Andew Dodge-ot, hogy készítse el a Tini Nindzsa Teknőcök 3 forgatókönyvét, amely egy újabb reoboot lehet, mellőzve a korábban kiadott két filmet. A produceri feladatokat Michael Bay, Andrew Form és Brad Fuller látják majd el produkciós cégükön, a Platinum Dunes-on keresztül. 

A projektről egyelőre nem tudni többet, viszont azt talán minden rajongó nevében kijelenthetem, hogy meglehetősen aggódunk Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo és Szecska mester sorsa miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.