Hirdetés

Comic-Con 2018 - Stargirl sorozattal erősít a DC Universe

|

Megvan a szolgáltató negyedik élőszereplős projektje.

Hirdetés

Miután megkaptuk az élőszereplős Titans első előzetesét, nemrég egy újabb, az ősszel induló DC Universe streaming szolgáltatás kínálatát képező sorozatot jelentettek be. A Stargirlt középpontba helyező szériát az a Geoff Johns (Flash - A Villám) fogja írni, aki maga mutatta be a karaktert a képregények lapjain 1999-ben, balesetben elhunyt húga emlékére. Johns produceri szerepet is betölt majd Greg Berlanti és Sarah Schechter oldalán.

Hirdetés

A Stargirl a másodéves gimnazista Courtney Whitmore történetét követi, aki arra ösztönöz egy csapat fiatal szuperhőst, hogy szembeszálljanak a múlt gonosztevőivel. A sorozatban a Justice Society of America számos tagja feltűnik majd, aminek Stargirl tagja volt a füzetek hasábjain, illetve megannyi húsvéti tojást is elrejtenek velük kapcsolatosan. A műsort a "szórakoztató, izgalmas és kiszámíthatatlan" jelzőkkel illették a hivatalos közleményben, amelyet a Christopher Reeve-féle 1978-as Superman és a Wonder Woman inspirál.

Érdekességképp érdemes megjegyezni, hogy nem ez lesz a karakter első élőszereplős felbukkanása, hiszen a Smallville mellett A holnap legendái második évadában is tiszteletét tette néhány epizód erejéig. 

Ami a premierdátumot illeti, Johns és Berlanti sorozata valamikor 2019-ben válik elérhetővé a DC Universe előfizetői számára. A Stargirl olyan eredeti élőszereplős tartalmak sorát fogja erősíteni, mint a már említett Titans, a Doom Patrol és a Swamp Thing, valamint animációs fronton a Harley Quinn és a Young Justice: Outsiders.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.