Hirdetés

Comic-Con 2018 - a Sony Pictures is készül filmekkel

|

Az egyik újdonságukban Tom Hardy játszik, a másik pedig animációs.

Hirdetés

A Warner Bros. komoly munícióval készül az idei Comic-Conra is (élen az Aquaman trailerrel), de a többi kiadó sem akar lemaradni. 

Hirdetés

Bár a Marvel ezúttal nem fogja magát képviseltetni a filmjeivel, viszont a Sony Pictures szeretné magával vinni a Marveltől vásárolt jogokon alapuló projektjeit, így számíthatunk a San Diegó-i eseményen a Tom Hardy nevével fémjelzett Venomra és a Pókember: Irány a Pókverzum című animációs filmre is. 

Remélhetőleg mindkettőből mutatnak majd valami újdonságot, hiszen legutóbb az áprilisi CinemaConra készültek új kedvcsinálóval, azóta pedig már eltelt pár hónap. A Venom magyar premierje október 4-énpó esedékes, míg a Pókember: Irány a Pókverzum december 13-én lengedezhet be a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.