Hirdetés

Comic-Con 2019 - a Jay és Néma Bob Reboot is ott lesz

|

Kevin Smith pedig garantáltan nem üres kézzel megy San Diegóba.

Hirdetés

Minden hírrel egyre jobban várjuk, hogy milyen lesz a Jay és Néma Bob Reboot, amely a nevével ellentétben nem rebootolni fogja a szériát, sokkalta inkább Hollywood újrahasznosítási mániáját igyekszik kifigurázni kedvenc kokókalmárjainkon keresztül, amelyben ismét híres cameók armadáját köszönthetjük majd (többek között Chris Hemsworth is benne lesz). 

Hirdetés

Hamarosan több részletet és némi kedvcsinálót is kapunk a projekt kapcsán - ahogyan arra áprilisban a saját podcastjében is utalt -, ugyanis Kevin Smith és Jason Mewes San Diegóba utaznak majd, hogy a Comic-Conon egy saját panel keretein belül meséljenek a Saban Filmes finanszírozásával készülő Jay és Néma Bob Rebootról, valamint Smith Twitter-üzenete szerint készül egy trailerrel, illetve egy jelenettel is. Egyelőre nem tudni, hogy a szereplőgárda többi tagja - például Rosario Dawson, Jason Lee, Justin Long és Shannon Elizabeth - közül kik fognak részt venni az eseményen és azt sem, hogy pontosan mikor számíthatunk a panelre, de az expóhoz közeledve biztosan ki fog derülni. 

Smith egyébként a napokban lényegében megerősítette Twitteren, hogy Stan Lee előtt is tisztelegni fognak valamilyen módon, amely nem meglepő, tekintve, hogy az elhunyt legenda milyen sokat jelent számára: 

Idén is folyamatosan nyomon követjük majd a Comic-Con újdonságait, így ha bármit megtudunk a Jay és Néma Rebootról, azonnal megírjuk nektek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.