Hirdetés

A Marvel egyik sztárja is benne lesz a Jay és Néma Bob Rebootban

|

Kevin Smith a Marvel Filmes Univerzumból igazolt egy nagyágyút.

Hirdetés

A Randallt alakító Jeff Andersonon kívül szinte már mindenki jelezte a korábbi szereplők közül, hogy visszatér Kevin Smith következő rendezésében, a Jay és Néma Bob Rebootban, amely a címével ellentétben nem a két karakter újragondolása lesz, hanem az álomgyár rebootlázát figurázza majd ki. Az ismerős arcokon (például Jason Lee-n, Shannon Elizabeth-en és Jason Biggséken kívül) kívül azonban bőven lesznek újak is, így többek között Method Man, Grant Gustin és Joe Manganiello is csatlakozott már a szereplőgárdához (és mérget mernénk venni rá, hogy fél Hollywood cameózni fog). 

Hirdetés

Ehhez a díszes kompániához csatlakozott a Marvel Filmes Univerzum szuperhőse, Chris Hemsworth is - legalábbis az Instagramján megjelent pózolós fotója, amin Kevin Smith-szel mutatkozik együtt ezt harangozza be. Egyelőre nem tudni, hogy a színész, akit idén két blockbusterben (Bosszúállók: Végjáték, Sötét zsaruk a Föld körül) is láthatunk majd milyen szerepben bukkan fel a Jay és Néma Bob Rebootban, de a Szellemirtók és a Thor: Ragnarök után valószínűleg ismét megvillanthatja komikusi tehetségét. 

Az mindenesetre különös, hogy Hemsworth és Smith zöld háttér előtt fotózkodtak: lehet, hogy a színész itt is hősködni fog, amihez szükség lesz a speciális effektekre? A Jay és Néma Bob Reboot megjelenésére valamikor idén számíthatunk, akkor majd kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.