Hirdetés

Comic-Con - ezért dolgozik David Ayer a Gotham City Sirensen a Suicide Squad 2 helyett

|

A rendező elárulta, hogy miért választotta a Gotham City Sirenset az Öngyilkos Osztag folytatása helyett.

Hirdetés

David Ayer jelenleg kint van a Comic-Conon ahol a közelgő Netflixes filmjét, a Brightot népszerűsíti. A Suicide Squad rendezője természetesen a DC-s kérdések alól sem bújhatott ki, így szóba került jövőbeli szerepe a filmes univerzum kamerái mögött.

Hirdetés

San Diegoban az IGN kapta mikrofonvégre a rendezőt, akitől megkérdezték, hogy miért a Gotham City Sirenst választotta következő projektjeként a Suicide Squad folytatása helyett?

"A történet három fantasztikus nőről szól, akik próbálják megtalálni helyüket a világban és eközben rájönnek, hogy együtt sokkal többre képesek, mint külön-külön. Nekem is lányaim vannak ezért szertnék valami olyasmit alkotni, ami talán segít nekik egy kicsit elhelyezkedni a világban."

Ez egy nagyon szép gondolat, de ettől függetlenül a Suicide Squad csúfos fogadtatása is közrejátszhatott abban, hogy Ayer végül egy másik film mellett tette le a voksát. A Gotham City Sirens Batman városának három legnépszerűbb hölgyére, Macskanőre, Méregcsókra és Harley Quinnre utal. A filmben Margot Robbie visszatér Harley Quinn szerepében, a trió maradék két tagja pedig még castingra vár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.