Hirdetés

Comic-Con 2016 - bakiparádén a Trónok harca 6. évada

|

A Trónok harca ezúttal nem csak bakiparádéval kedveskedett a rajongóknak, hanem egy kis ízelítővel is a 7. évadból.

Hirdetés

A Trónok harca 6. évada összességében elég kimagasló volt, míg az évadfinálé - szó szerint is - kirobbanó, miközben a karakterek minden eddiginél erősebben sorakoztak fel a sakktáblán, ezzel is előkészítve az elkerülhetetlen finálét. Minek után a rajongóknak egy kicsivel többet kell várniuk a 7. szezonra, a készítők két videóval is kedveskedtek.

Hirdetés

Az első és legfontosabb (valamint a hardcore fanoknak a legidegtépőbb) egy kis kedvcsináló a következő szezonból. Semmi érdemlegest nem mutatnak a két perces videóban, csupán azt, hogy a díszletesek, kellékesek és jelmezesek már most gőzerővel dolgoznak. Már ebből a pár percből jól látszik, hogy milyen aprólékos munka van akár egyetlen rész mögött.

A másik, amivel David Benioff és D.B. Weiss kedveskedett, az az ilyenkor kihagyhatatlan bakiparádé, amely szerint Peter Dinklage rendszerint belesül a szövegébe (amely még azok arcára is mosolyt csal, akikről nem hittük volna), de ebben méltó partnere Emilia Clarke is, miközben a Vérebnek egy farönkkel gyűlt meg a baja, Kit Harringtonról pedig kiderült, hogy meglepően gátlásos - ennek leküzdésére mondjuk pont a Trónok harca a legalkalmasabb.

A Trónok harca hátralévő két évada mindössze 13 részből fog állni, és kíváncsian várjuk, hogy ki fog végül a vastrónra ülni, már ha lesz addig mire felülni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.