Hirdetés

Comic-Con 2017 - A Warner Bros. Harley Quinn vs The Joker filmet fejleszt

|

Újabb DC projekt lehet tervben.

Hirdetés

A Ben Affleck várható távozásával kapcsolatos meglepő pletykák után a Screen Rant állt elő egy friss információval a DC Bővített Univerzum jövőjét illetően, mely szerint a Warner Bros. Pictures egy Harley Quinn és Joker karaktereit egymásnak eresztő mozifilmen dolgozik, amit a holnap este esedékes Warner Bros. Comic-Con panelen jelenthetnek be.

Hirdetés

A projekt természetesen a DC Bővített Univerzumának részét képezné Margot Robbie és Jared Leto karaktereivel, illetve spin-off moziként szolgálna a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag folytatása és a Gotham City Sirens számára. Az utóbbiban Macskanő és Méregcsók mellett Harley Quinn szintén főszerepet fog kapni. Geoff Johns neve producerként merült fel, a sztori kapcsán pedig egyelőre semmilyen részlet nem derült ki. Ha hihetünk a forrásnak, akkor holnap többet meg fogunk tudni az egyelőre "Harley Quinn vs The Joker" név alatt emlegetett filmről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.