Hirdetés

Hivatalos képeken a Snowpiercer sorozat

|

Először láthatjuk a filmből készült sorozatot, ami egyelőre bizakodásra ad okot.

Hirdetés

A Snowpiercer (aminek nem mondjuk ki a magyar alcímét, ha kicsit is adunk az esztétikára) 2014 egyik meglepetésfilmje volt, ami rendkívül megkapó látványvilágával, színes-szagos színészgárdájával és bivalyerős mondanivalójával azonnal kultstátuszba emelkedett. A Bosszúállók-filmekből ismert Chris Evans nevével fémjelzett mozi volt a nemzetközi kollaboráció ékes példája, hiszen döntő többségben amerikai és angol színészekkel, koreai rendezővel, francia képregény alapján készült. Viszont amikor megtudtuk, hogy mindebből egy sorozat is készül a TBS jóvoltából, kissé felvontuk a szemöldökünket a "tényleg szükség van erre?" kérdéssel karöltve. Ám a Comic-Con miatt kiadták az első hivatalos fényképeket, amik alapján ha nem is teljesen, de megváltozni látszik a véleményünk.

Hirdetés

A Snowpiercer a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a világot az éppen folyamatban lévő globális felemelkedés helyett a fagy tette tönkre, ezzel a földi életet csaknem teljesen kiírtva. A maradék életben maradt ember egy hosszú vonatba kényszerül menekülni, amihez egy milliárdos építtetett sínt keresztül-kasul a világon pontosan az ilyen helyzetekre tervezve. A vonat nem áll meg soha, mindig mozgásban marad, és emiatt tudnak életben maradni a rajta utazó emberek. Viszont a hierarchiát még így is fenn kell tartani, vagyis a vonat hátsó részébe tömörülnek a szegények, a kiváltságosabbak pedig egyre csak előrébb.

A sorozat főszereplője a zenészből színésszé avanzsált Daveed Diggs (Velvet Buzzsaw) által alakított Andrew Layton lesz, aki ex-nyomozó lévén egy könyörtelen gyilkost kell üldöznie a vonat végétől az elejéig. Layton viszont a szegények közt él, így sokkal szűkösebbek a lehetőségei nemcsak a túlélésre, de a gyilkos elkapására is. A megjelentetett képeken rajta kívül látható még Jennifer Connelly is Melanie Cavill bőrébe bújva, aki az előzetes infók alapján a vonat "hangja" lesz, ő fog minket a mozdony körülményeiről és helyzetéről tájékoztatni. Viszont a fényképen a kiállása és a megjelenése felettébb zavarba ejtő, így mi nem zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy a sorozat végén kiderül, ő áll mindennek a hátterében.

A Snowpiercer sorozatnak még nincsen konkrét megjelenése dátuma, mindössze annyit tudunk, hogy valamikor jövő tavasszal lesz elérhető. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.